27 Οκτωβρίου 2014

Ένα βράδυ στην λέσχη μας..!!!

Ένα βράδυ στη λέσχη του συστήματος πέρασαν τα λυκόπουλα της 5ης αγέλης. Παρέα με την μπαλού κ τον μπαγκίρα μάθαμε το νόμο και την υπόσχεση στα νέα μέλη της αγέλης μας- παίξαμε με τον μίκι &τον ντόναλτ βραδινό παιχνίδι δοκιμασιών και γνώσεων και το πως ετοιμάζουμε μια ερασιτεχνική ασχολία ήταν μεγάλη βοήθεια. Την επόμενη μέρα είμασταν όλοι έτοιμοι για την παρέλαση.




































15 Οκτωβρίου 2014

Παιχνίδι στο κέντρο της πόλης μας

Έτσι στήθηκε ένα μεγάλο παιχνίδι στην πλατεία Ταχυδρομείου , με κέφι, ενθουσιασμό, πρωτοτυπία, στοιχεία απαραίτητα ώστε με τις πρώτες συναντήσεις μετά το καλοκαίρι, να δημιουργηθεί ένα ζεστό και φιλικό κλίμα κι να αισθανθούν τα παιδιά τη ζεστασιά της προσκοπικής συντροφιάς.
Μια περιπέτεια «ντυμένη» με τις ιστορίες των μικρών «minions» και τον «απαισιότατο Γκρου» με γνώσεις, κατασκευές, κόμπους, κουίζ, αγωνίσματα, δοκιμασίες, τραγούδια και πολλά, πολλά παιχνίδια. Επισκέφτηκαν το Αρχαίο Θέατρο κι κάνοντας μια μικρή αναδρομή στην ιστορία  του μάθανε πως είναι  ένα από τα «σύμβολα» της πόλης μας που αναδεικνύει τον πολιτισμό και την κουλτούρα της.

Έχοντας λοιπόν μπροστά μια ολόκληρη χρονιά τα λυκόπουλα της 5ης Αγέλης θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την εμπειρία της ομαδικής συμβίωσης με παιδιά της ηλικίας τους, να απολαύσουν την ομορφιά της φύσης, να αποκτήσουν γνώσεις , να ακονίσουν το μυαλό, να νιώσουν τη χαρά της ανακάλυψης και της δημιουργίας. Οι σχέσεις μεταξύ τους κι σεβασμός στους γύρω τους θα κάνουν τα λυκόπουλα να νιώσουν σιγουριά κι άνεση ώστε να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.