27 Σεπτεμβρίου 2010

Καλοκαίρι για το 5ο Σύστημα

Ένα πολύ δυνατό Καλοκαίρι του 2010 πέρασε το 5ο Σύστημα Προσκόπων Λάρισας με την Αγέλη, την Ομάδα και την Κοινότητα να έχουν περάσει ημέρες ξεγνιασιάς, παιχνιδιού και απόλαυσης...

Η 5η Αγέλη Λάρισας πέρασε 4ης απίστευτες μέρες στο Προσκοπικό Κατασκηνωτικό Κέντρο "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" στην Καλλιπεύκη του Ν.Λάρισας. Τα λυκόπουλα επισκέφτηκαν το "Γαλατικό Χωριό" όπου αφού τους υποδέχτηκαν και τους καλωσόρισαν οι Αστερίξ & Οβελίξ αμέσως ξεκίνησαν την δράση! Έψαξαν να βρουν το Πανοραμιξ που τον είχαν απαγάγει οι Ρωμαίοι, συμμετείχαν στους Γαλατικούς Αγώνες, έπαιξαν στο τηλεπαιχνίδι της μοναδικής ταβερνιάρισας του χωριού, τους επισκέφτηκε ο Νερομπλουμίξ όπους τους τα έκανε και τους έκανε κυριολεκτικά μουσκέμα και πολλά, πολλά ακόμα!!!


Η 5η Ομάδα Προσκόπων Λάρισας συμμετείχε στο 4ο Παννελήνιο Προσκοπικό Jamboree που διεξείχθει στα Καμένα Βούρλα. Με αφορμή τα 100 χρόνια του Ελληνικού Προσκοπισμού, περισσότεροι από 2,5 χιλιάδες πρόσκοποι από όλη την Ελλάδα έζησαν 8 μέρες μαγικές, συγκλονιστικές και μοναδικές που θα μείνουν στην καρδιά όλων των συμμετέχωντων με τις καλύτερες αναμνήσεις. Δραστηριότητες, Παιχνίδι, Γέλια, Sports, Δοκιμασίες, Beach Party είναι λίγα μόνο από αυτά που έζησαν οι πρόσκοποι της Λάρισας και όλης της Ελλάδας!


Τέλος, η 5η Κοινότητα Λάρισας μαζί με τις 3η & 4η Κοινότητες Λάρισας επισκέφτηκαν έναν μοναδικό τόπο, ένα πανέμορφο νησί των Σποράδων, την Αλλόνησο όπου παράλληλα με την έρευνα τους, εξευρεύνησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: